Termeni și condiții


1. Introducere


Bine ați venit la ossoraw.com (denumit „Site web”, „Site”, „Noi”, „Noi” sau „Nostru”). Prin accesarea și utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site web.


2. Proprietate intelectuală


Tot conținutul de pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, imagini, videoclipuri, logo-uri și software, este proprietatea Osso Raw Vegan sau a licențiatorilor săi și este protejat de drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi aplicabile privind proprietatea intelectuală.


3. Utilizarea site-ului web


Sunteți de acord să utilizați acest site web numai în scopuri legale și într-o manieră care să nu încalce drepturile, să nu restricționeze sau să inhibe utilizarea și utilizarea acestui site de către orice terță parte.


4. Exonerare de raspundere


Informațiile de pe acest site web sunt furnizate doar în scopuri informative generale. În timp ce ne străduim să oferim informații exacte și actualizate, nu oferim nicio garanție sau declarație de niciun fel, indiferent dacă este expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al informațiilor.


5. Link-uri către site-uri web ale terților


Acest site web poate conține link-uri către site-uri web ale terților care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu avem control asupra conținutului, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web ale unor terțe părți și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acesta. Recunoașteți și sunteți de acord că nu vom fi responsabili sau răspunzători, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web ale terților.

6. Despăgubiri


Sunteți de acord să despăgubiți și să lăsați inofensivi pe Osso Raw Vegan, afiliații, ofițerii, directorii, angajații și agenții săi, din și împotriva oricăror revendicări, răspunderi, daune, pierderi, costuri, cheltuieli sau onorarii (inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților) care decurg din utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web sau din încălcarea de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.


7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor


Ne rezervăm dreptul de a modifica, modifica sau înlocui acești Termeni și Condiții în orice moment. Utilizarea în continuare a acestui site web după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dumneavoastră pentru astfel de modificări.


8. Legea aplicabilă


Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile [Jurisdicția dvs.], fără a ține cont de principiile conflictului de legi.


9. Contactaţi-ne


Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: sobranoprod@gmail.com