Informatii nutritionale:

Kj/kcal 1780.14/403.43, Grasimi(g):28.32 din care Acizi grasi saturati(g)11.39,Glucide(g)26.15 din care Zaharuri(g):8.2, Proteine(g):9.6

Beneficii:


Untul de arahide din prăjitura noastră nu este doar un deliciu culinar, ci și o sursă formidabilă de nutrienți vitali. Acesta contribuie la aportul zilnic de proteine, esențiale pentru repararea și construirea țesuturilor corpului. Grăsimile sănătoase prezente sprijină sănătatea inimii, mentinând colesterolul la un nivel sănătos. De asemenea, este o sursă excelentă de potasiu, un mineral necesar pentru funcționarea corespunzătoare a mușchilor și nervilor. Fibrele alimentare din untul de arahide susțin o digestie sănătoasă și promovează sațietatea, ajutând la controlul greutății.


Alege sanatos…


Descoperă Secretele Prăjiturii Noastre cu Unt de Arahide (Caramel)!


Sărbătorește savoarea cu prăjitura noastră specială, unde untul de arahide crud și fără zahăr joacă un rol esențial. Îmbogățită cu proteine și grăsimi sănătoase, această delicatesă îți oferă energia necesară pentru o zi plină de activități, asigurând totodată o sățietate prelungită. Gustul autentic al arahidelor se combină armonios cu restul ingredientelor, creând un caramel divin și o textură irezistibilă. Bucură-te de o prăjitură delicioasă care nu compromite calitatea sau nutriția. Este momentul să te răsfeți cu un desert care îngrijește de tine și de sănătatea ta!