Informatii nutritionale:

Kj/kcal 1366.93/326.7, Grasimi(g):22.77 din care Acizi grasi saturati(g)10.81,Glucide(g)28.88 din care Zaharuri(g):3.3, Proteine(g):4.65

Beneficii:


Sănătate Pura în Fiecare Mușcătură de Prăjitură Raw Vegan!


Prăjitura noastră raw vegan conține morcov, un ingredient cu beneficii multiple pentru sănătate. Morcovii adaugă nu doar savoare și culoare, dar și o încărcătură puternică de vitamina A, esențială pentru o vedere impecabilă și o piele radiantă. Bogăția lor în fibre susține o digestie armonioasă și echilibrează nivelul de colesterol. Mai mult, antioxidanții din morcovi protejează celulele împotriva stresului oxidativ, contribuind la prevenirea bolilor. Savurează o prăjitură raw vegan cu morcovi și alimentează-ți corpul cu energie pură și sănătate!


Alege sanatos…


Prăjitura Raw Vegan cu Morcovi: Un Deliciu Nutrițional pentru Toți!


Explorează gustul autentic și beneficiile extraordinare ale prăjiturii noastre raw vegan cu morcovi! Fiecare mușcătură este o îmbinare armonioasă de arome naturale și texturi variate, garantând o experiență culinară de neuitat. Morcovii proaspeți, îmbogățiți cu vitamine și minerale, sunt complementați de alte ingrediente naturale și sănătoase, oferind o nutriție echilibrată și satisfăcătoare. Această prăjitură nu este doar un desert, ci și un aliment plin de energie și vitalitate, creat pentru a susține un stil de viață activ și sănătos. Descoperă plăcerea pură și îngrijirea autentică pentru sănătate în prăjitura noastră raw vegan cu morcovi!