Informatii nutritionale:

Kj/kcal 1696.2/408.4, Grasimi(g):29.9 din care Acizi grasi saturati(g)12.1,Glucide(g)23.2 din care Zaharuri(g):17.5, Proteine(g):8.8

Beneficii:


Spirulina, o alga cu un conținut impresionant de proteine, vitamine și minerale, este un superaliment recunoscut pe plan mondial. Bogată în clorofilă, spirulina ajută la detoxifierea organismului, susținând în același timp sistemul imunitar și promovând o piele sănătoasă și radiantă. Este, de asemenea, o sursă excelentă de antioxidanți, care combat efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, și de fier, esențial pentru energie și vitalitate.


Descoperă gustul unic și beneficiile extraordinare ale prăjituri noastre raw vegan cu spirulină. Această prăjitură nu numai că încântă papilele gustative cu aromele sale delicate, dar aduce și un aport considerabil de nutrienți esențiali pentru un stil de viață activ și sănătos. Spirulina adăugată în această prăjitură asigură un plus de energie, vitalitate și nutriție, făcând din acest desert o alegere perfectă pentru cei ce doresc să îmbine plăcerea culinară cu îngrijirea sănătății. Bucură-te de o experiență dulce și nutritivă, care te va revitaliza și reenergiza în fiecare zi!

Alege sanatos…