Informatii nutritionale:

Kj/kcal 2217.25/429.93, Grasimi(g):33.5 din care Acizi grasi saturati(g)12.9,Glucide(g)30.19 din care Zaharuri(g):9.07, Proteine(g):13.17

Beneficii:


Alunele de pădure sunt bogate în proteine, fibre și acizi grași mono și polinesaturați, benefic pentru sănătatea inimii și creierului. Acestea sunt, de asemenea, o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale.

Alege sanatos…


Prăjitura noastră raw vegan Snickers este un exemplu perfect de echilibru între nutriție și savoare. Cu alune de pădure crocante, curmale medjol dulci și un strop de agave, această prăjitură este un deliciu autentic care îți răsfață simțurile și îți nutrește corpul. Alunele de pădure aduc o doză sănătoasă de proteine și grăsimi bune, în timp ce curmalele oferă fibre și dulceață naturală, fără a adăuga zahăr rafinat. Acest desert este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de un gust delicios, fără a compromite calitatea alimentației lor. Descoperă plăcerea unei prăjituri Snickers raw vegan și bucură-te de fiecare mușcătură nutritivă!