Informatii nutritionale:

Kj/kcal 1396.15/333.69, Grasimi(g):17.51 din care Acizi grasi saturati(g)13.17,Glucide(g)43.57 din care Zaharuri(g):4.39, Proteine(g):3.1

Beneficii:


Karobul, cunoscut și ca roșcov, este un minunat înlocuitor sănătos la cacao, oferind un profil nutrițional impresionant. Bogat în calciu și vitamine, karobul nu conține cofeină, fiind o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să evite stimulentele. Cu un gust natural dulce și o textură bogată, karobul adaugă savoare fără aportul de zahăr adăugat, protejând astfel sănătatea dinților și a sistemului digestiv. Este de asemenea o sursă fiabilă de antioxidanți care luptă împotriva efectelor radicalilor liberi.


Prăjitura noastră raw vegan cu karob este o invitație la savoare și sănătate în fiecare mușcătură. Descoperă gustul profund și îmbietor al karobului, echilibrat perfect de alte ingrediente naturale și nutritive. Fără zahăr și cofeină adăugată, prăjitura noastră este o alegere ideală pentru un stil de viață sănătos și echilibrat. Perfectă pentru a fi savurată la orice oră din zi, această delicatesă este un real aliment pentru suflet, oferind energie, nutriție și plăcere în același timp, într-o formă pură și naturală.

Alege sanatos…